Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang dianggap sebagai wakil penggunaan digital di sektor angker menggabungkan teknologi dengan reka bentuk untuk menekankan reka bentuk era digital. Faucet yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunan dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik di kawasan basah. Butang paparan sentuh Electra menawarkan pengguna penyelesaian yang lebih ergonomik. "Eco Mind" dari faucet memberikan kecekapan maksimum dalam menjimatkan pengguna. Ciri ini terutama memberi nilai tambah kepada generasi akan datang

Nama Projek : Electra, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armat├╝r Sanayi A.┼č..

Electra Keran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.