Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang dianggap sebagai wakil penggunaan digital di sektor angker menggabungkan teknologi dengan reka bentuk untuk menekankan reka bentuk era digital. Faucet yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunan dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik di kawasan basah. Butang paparan sentuh Electra menawarkan pengguna penyelesaian yang lebih ergonomik. "Eco Mind" dari faucet memberikan kecekapan maksimum dalam menjimatkan pengguna. Ciri ini terutama memberi nilai tambah kepada generasi akan datang

Nama Projek : Electra, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Keran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.