Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Almari Pakaian Pelbagai Fungsi

Shanghai

Almari Pakaian Pelbagai Fungsi Almari pakaian pelbagai fungsi "Shanghai". Corak muka dan bentuk lakon berfungsi sebagai "hiasan dinding", dan ini memungkinkan untuk menganggap almari pakaian sebagai komponen hiasan. Sistem "Semua termasuk": merangkumi tempat penyimpanan dengan jumlah yang berbeza; meja sisi katil terbina dalam menjadi bahagian depan almari pakaian yang dibuka dan ditutup dengan satu tolakan depan; 2 lampu malam terbina dalam tersembunyi di bawah kelantangan yang luar biasa di kedua-dua sisi katil. Bahagian utama almari diperbuat daripada kepingan berbentuk kayu kecil. Ia terdiri daripada 1500 keping kempas dan 4500 keping kayu putih.

Nama Projek : Shanghai, Nama pereka : Julia Subbotina, Nama pelanggan : Julia Subbotina.

Shanghai Almari Pakaian Pelbagai Fungsi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.