Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku Taman

S-Clutch

Bangku Taman Bangku S-klac memperoleh namanya dari beg kopling, kerana ia mendapat inspirasi dari ikon bergaya dan sumbangan pentingnya untuk gaya dan gaya. S-berasal dari Shelter, Stray, Street, Sunshine dan Space. Ia adalah bangku yang bercita-cita untuk menambah keindahan bandar dengan aksen yang lebih berwarna dan manusia, dengan mengambil kira nilai-nilai inti dari simbiosis dan keberadaan yang harmoni. Walaupun menggunakan warna aneh yang terdapat di dalam kamar anak-anak, ini mempromosikan pendekatan suka bermain dalam kehidupan kota yang secara harfiah harus ditangani dengan serius.

Nama Projek : S-Clutch, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : BllendDesignOffice.

S-Clutch Bangku Taman

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.