Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sudu Kayu

Balance

Sudu Kayu Berbentuk ideal dan seimbang untuk memasak, sudu ukiran tangan dari pokok pir ini adalah usaha saya untuk mentakrifkan semula reka bentuk peralatan memasak menggunakan salah satu bahan tertua yang digunakan oleh manusia, kayu. Mangkuk sudu itu diukir secara tidak simetri agar sesuai di sudut periuk memasak. Pegangan dibentuk dengan lekukan halus, yang menjadikan bentuk yang ideal untuk pengguna tangan kanan. Jalur sisipan purpleheart menambah sedikit watak dan berat pada bahagian pemegang sudu. Dan permukaan rata di bahagian bawah pemegang membolehkan sudu berdiri di atas meja dengan sendirinya.

Nama Projek : Balance, Nama pereka : Christopher Han, Nama pelanggan : natural crafts by Chris Han.

Balance Sudu Kayu

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.