Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Pitch + Roll + Gps

Trail Ranger

Peranti Pitch + Roll + Gps Mengapa Peta Jejak Datar Ketika Laluan Tidak? Konsep pertama dalam dunia, Trail Ranger membolehkan anda merakam sudut pendakian, turun dan putar kenderaan luar jalan anda pada peta GPS dan membaginya dengan rakan-rakan luar jalan raya di seluruh dunia. Dikuasakan oleh platform peta AXYZ kami, Trail Ranger juga memberi anda amaran penggulingan yang disesuaikan apabila rig anda bersandar terlalu berbahaya. Sekarang tunjukkan kepada dunia sudut gila yang anda menakluki! Kerana Dunia Anda Tidak Datar! Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Trail Ranger dan untuk memuat turun sebagai aplikasi iPhone / iPad, sila lawati: http://puckerfactors.com/trailranger

Nama Projek : Trail Ranger, Nama pereka : Anjan Cariappa M M, Nama pelanggan : Muckati SDD.

Trail Ranger Peranti Pitch + Roll + Gps

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.