Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet

Amphora

Faucet Amphora serie direka untuk menghubungkan masa lalu dan masa depan dan memberi peluang untuk mengalami bentuk asas dan fungsional pada zaman dahulu. Tidak semudah hari ini membuat air sumber kehidupan kita yang dapat dicapai hari itu. Bentuk yang tidak biasa Faucet berasal dari berabad-abad sebelum hari ini, tetapi kartrij penjimatan airnya akan dibawa esok. Faucet retro direka dari air pancut di zaman kuno dan membawa estetika ke bilik mandi anda.

Nama Projek : Amphora, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Faucet

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.