Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kad Natal

Season´s Greetings

Kad Natal Kertas itu terbuat dari 100% kapas, yang dengan kelembutannya mempunyai sentuhan yang menyenangkan menekankan kaitan dengan fesyen. Reka bentuk kad yang jelas dan bergaya menggarisbawahi identiti CBR sebagai syarikat terkemuka dalam pakaian wanita kasual moden. Rudolph rusa berhidung merah menggabungkan perniagaan dan Krismas: Pada pandangan pertama, tanduknya tidak berubah, hanya pandangan kedua yang menunjukkan perubahan kecil oleh penyangkut. Di samping perincian ini, selendang inilah yang memperlihatkan watak syarikat fesyen.

Nama Projek : Season´s Greetings, Nama pereka : Jens Lattke, Nama pelanggan : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Kad Natal

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.