Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Teater

Thea

Kerusi Teater MENUT adalah studio reka bentuk yang berfokus pada reka bentuk kanak-kanak, dengan objektif yang jelas untuk menjembatani jambatan dengan yang sesuai untuk orang dewasa. Falsafah kami adalah untuk menawarkan visi inovatif mengenai cara hidup keluarga kontemporari. Kami mempersembahkan THEA, kerusi teater. Duduk dan cat; buat cerita anda; dan hubungi rakan anda! Titik fokus THEA adalah bahagian belakang, yang dapat digunakan sebagai panggung. Terdapat laci di bahagian bawah, yang sekali dibuka menyembunyikan bahagian belakang kerusi dan memungkinkan beberapa privasi untuk 'dalang'. Kanak-kanak akan menjumpai boneka jari di laci ke pentas bersama rakan mereka.

Nama Projek : Thea, Nama pereka : Maria Baldó Benac, Nama pelanggan : MENUT.

Thea Kerusi Teater

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.