Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

L7

Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang Bagi orang dengan lengan tunggal sementara atau tetap, tidak mudah membersihkan ketiak, badan belakang, siku dan bahagian belakang lengan bawah. Pembersih pelekap dinding yang ada tidak membersihkan cekung ketiak dengan sempurna. Siku pembersih berus mandi memerlukan kaedah memegang berus yang sangat canggung. L7 adalah untuk menyelesaikan masalah ini. L7 adalah sepasang aluminium tiub pemasangan dinding. Corak berlian berliku adalah untuk badan belakang, siku dan bahagian belakang menggosok lengan bawah. Sudut bengkoknya adalah untuk pembersihan ketiak. Fungsi terakhirnya adalah untuk merebut.

Nama Projek : L7, Nama pereka : Peter Lau, Nama pelanggan : .

L7 Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.