Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

L7

Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang Bagi orang dengan lengan tunggal sementara atau tetap, tidak mudah membersihkan ketiak, badan belakang, siku dan bahagian belakang lengan bawah. Pembersih pelekap dinding yang ada tidak membersihkan cekung ketiak dengan sempurna. Siku pembersih berus mandi memerlukan kaedah memegang berus yang sangat canggung. L7 adalah untuk menyelesaikan masalah ini. L7 adalah sepasang aluminium tiub pemasangan dinding. Corak berlian berliku adalah untuk badan belakang, siku dan bahagian belakang menggosok lengan bawah. Sudut bengkoknya adalah untuk pembersihan ketiak. Fungsi terakhirnya adalah untuk merebut.

Nama Projek : L7, Nama pereka : Peter Lau, Nama pelanggan : .

L7 Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.