Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

L7

Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang Bagi orang dengan lengan tunggal sementara atau tetap, tidak mudah membersihkan ketiak, badan belakang, siku dan bahagian belakang lengan bawah. Pembersih pelekap dinding yang ada tidak membersihkan cekung ketiak dengan sempurna. Siku pembersih berus mandi memerlukan kaedah memegang berus yang sangat canggung. L7 adalah untuk menyelesaikan masalah ini. L7 adalah sepasang aluminium tiub pemasangan dinding. Corak berlian berliku adalah untuk badan belakang, siku dan bahagian belakang menggosok lengan bawah. Sudut bengkoknya adalah untuk pembersihan ketiak. Fungsi terakhirnya adalah untuk merebut.

Nama Projek : L7, Nama pereka : Peter Lau, Nama pelanggan : .

L7 Scrubber Mandi Untuk Orang Bujang

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.