Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rocker And Slide

2-in-1 Slide to Rocker

Rocker And Slide Slaid 2-dalam-1 ke Rocker dengan mudah bertukar dari rocker ke slaid untuk menawarkan dua cara bermain yang menyeronokkan. Dalam mod slaid, terdapat langkah bertekstur dan pegangan pegangan pasti bersama dengan slaid 32 "(81cm) yang perlahan untuk pemula; dalam mod rocker, pegangan dasar yang luas dan pegangan pasti memberikan keselamatan semasa goyang. Produk ini sangat sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Dimensi: Slaid: 33.3 "D x 19.7" W x 20.4 "H (85D x 50W x 52H cm) Rocker: 32" D x 19.7 "W x 20.4" H (81D x 50W x 52H cm) Sesuai untuk usia 1.5 hingga 3 tahun.

Nama Projek : 2-in-1 Slide to Rocker, Nama pereka : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Nama pelanggan : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rocker And Slide

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.