Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Notebook Clamshell Untuk Pendidikan

Pupil 107

Notebook Clamshell Untuk Pendidikan Murid 107: Langkah seterusnya dalam pendidikan masa depan. Pengetahuan yang memberi inspirasi tidak pernah semudah ini. Murid 107 meneroka banyak peluang baru untuk belajar. Menggabungkan reka bentuk canggih, yang menampilkan standard HD, dengan prestasi cecair Windows 8, Pupil 107 direka khusus untuk memenuhi keperluan pendidikan pelajar di seluruh dunia. Selamat datang ke tahap pendidikan berkualiti tinggi.

Nama Projek : Pupil 107, Nama pereka : Jp Inspiring Knowledge, Nama pelanggan : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Notebook Clamshell Untuk Pendidikan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.