Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Tukar Untuk Pendidikan

Pupil 108

Alat Tukar Untuk Pendidikan Murid 108: Peranti boleh tukar Windows 8 yang paling berpatutan untuk Pendidikan. Antara muka baru dan pengalaman baru dalam pembelajaran. Murid 108 merangkumi dunia tablet dan komputer riba, beralih antara keduanya, untuk peningkatan prestasi dalam Pendidikan. Windows 8 membuka kemungkinan pembelajaran baru, yang membolehkan pelajar memanfaatkan sepenuhnya ciri skrin sentuh dan aplikasi yang tidak terkira banyaknya. Sebahagian daripada Penyelesaian Pendidikan IntelĀ®, Pupil 108 adalah penyelesaian yang paling berpatutan dan sesuai untuk bilik darjah di seluruh dunia.

Nama Projek : Pupil 108, Nama pereka : Jp Inspiring Knowledge, Nama pelanggan : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Alat Tukar Untuk Pendidikan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.