Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerongsang

Chiromancy

Kerongsang Setiap orang unik dan asli. Ini terbukti walaupun pada corak di jari kita. Garisan yang dilukis dan tanda-tanda tangan kita juga agak asli. Di samping itu, setiap orang mempunyai sebilangan batu, yang dekat dengan mereka dalam kualiti atau berkaitan dengan acara peribadi. Semua ciri ini memberikan pemerhati pemikiran yang sangat instruktif dan menarik, yang memungkinkan untuk membuat perhiasan yang diperibadikan berdasarkan garis dan tanda-tanda setiap perkara. Hiasan dan perhiasan seperti ini - membentuk Kod Seni Peribadi anda

Nama Projek : Chiromancy, Nama pereka : Victor A. Syrnev, Nama pelanggan : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Kerongsang

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.