Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

sa.de01

Lampu Sarah Dehandschutter mencipta bentuk organik yang hampir tidak dapat dirancang di atas kertas, kerana ia dihasilkan secara langsung dari sifat bahan. Kain yang dililit di atas batang melengkung menghasilkan bentuk piala yang semula jadi dan elegan. Kerana bentuk asimetrisnya, ia kelihatan berbeza dari setiap sudut pandang, menunjukkan pergerakan yang sedang berjalan. Piala dihasilkan semula dalam acuan, dalam gipsum bertetulang. Cahaya dipantulkan dari permukaan dalaman putih legap sehingga menghasilkan chiaroscuro yang menggembirakan, menonjolkan bentuk yang sangat lancar. Lampu digantung oleh bar logam yang menjaga bentuknya tetap seimbang

Nama Projek : sa.de01, Nama pereka : Sarah Dehandschutter, Nama pelanggan : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampu

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.