Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg Tangan

Handbags 3D

Beg Tangan Semangat jenama Mariela Calvé dapat menentukan cadangan dari moden, feminin dan kosmopolitan, sederhana, bergaya dan reka bentuk, dengan perhatian khusus pada kemasan dan perinciannya. Dalam setiap koleksi beg tangan dan aksesori mereka menyoroti kombinasi bentuk organik dan seni bina, ditingkatkan dengan bahan halus dan warna cerah, memberikan kesan yang begitu istimewa dan unik. Ia dicirikan dengan mempromosikan gaya baru, di mana kulit, kanvas, neoprena dan bahan berkualiti lain yang dipilih dengan teliti adalah protagonis utama.

Nama Projek : Handbags 3D, Nama pereka : Mariela Calvé, Nama pelanggan : Mariela Calvé.

Handbags 3D Beg Tangan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.