Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Kawalan Jauh

STILETTO

Alat Kawalan Jauh RC Stiletto adalah alat kawalan jauh yang berfungsi dengan bantuan sensor gyro. Reka bentuknya sesuai dengan perincian elegan TV mewah baru. Bentuk langsing Stiletto menyerupai tongkat sihir. Perinciannya sebagai penutup bawah dilapisi sentuhan lembut dan bentuk melengkung memberikan pegangan yang selesa untuk pengguna. Bahagian kosmetik di bahagian atas alat kawalan jauh mengumpulkan butang dan membuat titik fokus untuk pengguna, Ia juga membuat bidang penyesuaian. Sampul mereka memberi maklum balas untuk putaran.

Nama Projek : STILETTO, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

STILETTO Alat Kawalan Jauh

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.