Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Penyiaran Video Digital

Tria Set Top Box

Peranti Penyiaran Video Digital Tria adalah salah satu Smart Set Top Box terbaru dari Vestel yang menyediakan teknologi penyiaran digital untuk pengguna TV. Watak Tria yang paling penting adalah "pengudaraan tersembunyi". Pengudaraan tersembunyi memungkinkan untuk membuat reka bentuk yang unik dan sederhana. Walau bagaimanapun, di dalam penutup plastik terdapat sarung logam yang digunakan untuk mengelakkan terlalu panas produk. Ciri teknikal kotak yang lain adalah; ia menyediakan fungsi teknologi sepenuhnya seperti memainkan media yang berbeza (muzik, video, foto) melalui internet dan penyimpanan media peribadi. Sistem operasi Tria adalah sistem Jelly Bean Android V4.2.

Nama Projek : Tria Set Top Box, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Peranti Penyiaran Video Digital

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.