Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Pelbagai Fungsi

Screw Chair

Perabot Pelbagai Fungsi Dalam kehidupan yang meluas pada masa kini kelas menengah dan golongan berpendapatan rendah di bawah tekanan yang paling ekonomik dan dengan itu lebih berminat dengan perabot yang sederhana, murah dan terpakai daripada reka bentuk yang elegan. Lebih banyak unit perabot dibuat untuk single penggunaan yang meningkatkan keperluan produk pelbagai bahasa. Penggunaan utama reka bentuk ini adalah kerusi. Dengan penggantian bahagian kerusi yang bersambung dengan skru, penggunaan lain seperti meja dan rak yang dapat kita miliki. Di samping itu, bahagian kerusi dapat dikumpulkan di dalam kotak yang merupakan bahagian utama reka bentuk ini.

Nama Projek : Screw Chair, Nama pereka : Arash Shojaei, Nama pelanggan : Arshida.

Screw Chair Perabot Pelbagai Fungsi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.