Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Luminer

Cubeoled

Luminer Kedalaman, Ketelusan dan Kontras - CUBE | OLED menafsirkan asas cahaya yang dapat dilihat ini dalam reka bentuk monolitik yang murni. 12 panel diod pemancar cahaya organik telus (OLED) disusun dalam sistem koordinat ortogonal dan dilaminasi di antara 8 kubus kaca kristal optik / jernih. Melalui jalur litar telus yang digunakan pada permukaan kaca dalaman, panel OLED yang dipasang di dalam monolit dibekalkan dengan kuasa elektrik. Apabila diaktifkan, susunan integral mengubah kubus telus ini menjadi sumber cahaya omni-directional.

Nama Projek : Cubeoled, Nama pereka : Markus Fuerderer, Nama pelanggan : Markus Fuerderer.

Cubeoled Luminer

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.