Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku Bandar

Eternity

Bangku Bandar Bangku dua tempat duduk yang diperbuat daripada batu cair. Dua unit yang kuat memberikan pengalaman tempat duduk yang selesa dan merangkumi dan pada masa yang sama, mereka menjaga kestabilan sistem. Akhir bangku diposisikan sedemikian rupa sehingga meneutralkan pergerakan sedikit pun. Ini adalah bangku yang menghormati infrastruktur persekitaran bandar yang ada. Pemasangan di lokasi yang mudah diperkenalkan. Titik Anchorage tidak lagi, hanya turun & lupakan. Hati-hati, Eighternity sudah dekat. oh ya.

Nama Projek : Eternity, Nama pereka : George Drakakis, Nama pelanggan : Escofet.

Eternity Bangku Bandar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.