Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cermin Mata

Mykita Mylon, Basky

Cermin Mata Koleksi MYKITA MYLON diperbuat daripada bahan poliamida ringan yang menampilkan penyesuaian individu yang luar biasa. Bahan khas ini dibuat lapisan demi lapisan berkat teknik Selective Laser Sintering (SLS). Dengan menafsirkan semula bentuk tontonan panto bulat dan bujur tradisional yang bergaya pada tahun 1930-an, model BASKY menambahkan wajah baru pada koleksi tontonan ini yang pada asalnya dirancang untuk digunakan dalam sukan.

Nama Projek : Mykita Mylon, Basky, Nama pereka : Mykita Gmbh, Nama pelanggan : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Cermin Mata

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.