Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lounge Kelab Golf

Birdie's Lounge

Lounge Kelab Golf Ruang rehat untuk kelab golf telah dirancang dan dibina dalam 6 minggu, tepat pada waktunya untuk hari pembukaan. Ia juga harus cantik, berfungsi sebagai ruang istirahat dan sesuai untuk majlis penghargaan pertandingan golf sesekali dan acara lain yang lebih kecil. Untuk kotak kaca 3 sisi di tengah-tengah lapangan golf, pendekatan ini membawa hijau, langit dan beberapa gagasan golf ke dalam bar, dengan warna perabot dan pantulan kursus di bar belakang cermin mosaik. Pemandangan luar merupakan sebahagian daripada reka bentuk dan pengalaman dalaman.

Nama Projek : Birdie's Lounge, Nama pereka : Mario J Lotti, Nama pelanggan : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Lounge Kelab Golf

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.