Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

xifix2base arm-chair-one

Kerusi Berlengan Reka bentuk kerusi berlengan berdasarkan minimum fizik dan bahan yang diperlukan - direalisasikan oleh satu paip yang tidak berkesudahan. Kestabilan dicapai dengan bentuk gelung. Tidak perlu pembinaan dan sambungan lebih lanjut. Ia adalah kerusi berlengan yang selesa - tanpa hiasan dan pembinaan tambahan. Ia terdiri daripada rak logam dan tempat duduk, yang membolehkan bahan yang berbeza seperti kayu, logam, kulit, kain atau Rotan - luaran. Dia dimaksudkan untuk kawasan santai seperti ruang tamu, zon menunggu, pejabat dan ruang rehat - di dalam dan di luar.

Nama Projek : xifix2base arm-chair-one, Nama pereka : Juergen Josef Goetzmann, Nama pelanggan : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.