Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

xifix2base arm-chair-one

Kerusi Berlengan Reka bentuk kerusi berlengan berdasarkan minimum fizik dan bahan yang diperlukan - direalisasikan oleh satu paip yang tidak berkesudahan. Kestabilan dicapai dengan bentuk gelung. Tidak perlu pembinaan dan sambungan lebih lanjut. Ia adalah kerusi berlengan yang selesa - tanpa hiasan dan pembinaan tambahan. Ia terdiri daripada rak logam dan tempat duduk, yang membolehkan bahan yang berbeza seperti kayu, logam, kulit, kain atau Rotan - luaran. Dia dimaksudkan untuk kawasan santai seperti ruang tamu, zon menunggu, pejabat dan ruang rehat - di dalam dan di luar.

Nama Projek : xifix2base arm-chair-one, Nama pereka : Juergen Josef Goetzmann, Nama pelanggan : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.