Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Goyang

xifix2base rocking-chair-one

Kerusi Goyang Reka bentuk kerusi goyang didasarkan pada minimum fizik dan bahan yang diperlukan - direalisasikan oleh satu paip yang tidak berkesudahan. Kestabilan dicapai dengan bentuk gelung. Tidak perlu pembinaan dan sambungan lebih lanjut. Kerusi tidak mempunyai sudut hanya lengkung - keluk yang harmoni. Ia adalah kerusi goyang yang langsing dan selesa - tanpa hiasan dan pembinaan tambahan. Ia bertujuan untuk kawasan santai seperti ruang tamu. Pembinaan satu paip yang minimum dapat dilihat dengan segera.

Nama Projek : xifix2base rocking-chair-one, Nama pereka : Juergen Josef Goetzmann, Nama pelanggan : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Kerusi Goyang

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.