Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Pejabat

Samlee

Ruang Pejabat Tanpa perincian yang samar-samar, Samlee Office direka oleh estetika oriental kesederhanaan. Konsep ini sesuai dengan bandar yang membangun dengan pantas. Dalam masyarakat maklumat yang sangat maju ini, projek ini memperlihatkan hubungan interaktif antara bandar, tempat kerja dan orang - sejenis hubungan aktiviti dan inersia yang erat; lapisan telus; kosong meresap.

Nama Projek : Samlee, Nama pereka : Yongcai Huang, Nama pelanggan : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Ruang Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.