Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Lohas

Restoran Kaunter Pemberontakan ke Pukul Urban. Pangkalannya terletak di persimpangan lalu lintas yang sibuk. Pelan spasial keseluruhan bertujuan untuk mewujudkan langkah yang lembut dan tenang, seolah-olah memerlukan masa untuk melambatkan dan dalam kehidupan bandar yang pantas ini untuk menikmati setiap saat di sini dan sekarang. Ruang terbuka, seperti yang dibentuk, melalui perancangan sederhana, membahagikan ruang berdasarkan fungsi yang berbeza. Skrin seperti totem menambah suasana ruang yang lembut dan menyenangkan.

Nama Projek : Lohas, Nama pereka : Yu-Wen Chiu (Vita), Nama pelanggan : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restoran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.