Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku Jalan

Ola

Bangku Jalan Bangku ini, yang dirancang berdasarkan strategi reka bentuk eko, membawa perabot jalan ke tingkat yang baru. Sama seperti di rumah di persekitaran bandar atau semula jadi, saluran cecair membuat pelbagai pilihan tempat duduk dalam satu bangku. Bahan yang digunakan adalah aluminium kitar semula untuk alas dan keluli untuk tempat duduk, dipilih kerana sifatnya yang dapat dikitar semula dan tahan lama; ia mempunyai kemasan bersalut serbuk yang terang dan tahan yang sesuai untuk kegunaan luaran di semua cuaca. Direka di Mexico City oleh Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman dan Karime Tosca.

Nama Projek : Ola, Nama pereka : Diseno Neko, Nama pelanggan : DiseƱo Neko S.A. de C.V..

Ola Bangku Jalan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.