Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsol

Mabrada

Konsol Konsol unik yang terbuat dari kayu yang dicat dengan kemasan batu, mempamerkan penggiling kopi asli yang asli yang berasal dari zaman ottoman. Sebuah pendingin kopi Jordan (Mabrada) dihasilkan semula dan dipahat untuk berdiri sebagai salah satu kaki di seberang konsol di mana penggiling duduk, mencipta bahagian menarik untuk ruang legar atau ruang tamu.

Nama Projek : Mabrada , Nama pereka : May Khoury, Nama pelanggan : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konsol

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.