Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Yang Boleh Dilepaskan Untuk Pendidikan

Unite 401

Peranti Yang Boleh Dilepaskan Untuk Pendidikan Bersatu 401: Duo yang sempurna untuk Pendidikan. Mari bercakap mengenai kerja berpasukan. Dengan reka bentuk 2-dalam-1 yang sangat serba boleh, Unite 401 adalah peranti pelajar yang ideal untuk persekitaran pembelajaran kolaboratif. Gabungan tablet dan notebook memberikan penyelesaian mudah alih yang paling hebat untuk Pendidikan, yang diperkasakan oleh reka bentuk selamat mgseries dengan harga paling pintar.

Nama Projek : Unite 401, Nama pereka : Jp Inspiring Knowledge, Nama pelanggan : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Peranti Yang Boleh Dilepaskan Untuk Pendidikan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.