Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Organik

Lunartable

Meja Organik Inspirasi untuk bahagian reka bentuk berasal dari Apollo Lunar Spider. Oleh itu, terdapat jadual nama Lunar. Lunar Spider adalah simbol kejuruteraan manusia, inovasi dan teknologi. Apollo Spider tidak mempunyai bentuk organik. Walau bagaimanapun ia berasal dari pencipta organik seperti kacang manusia. Reka bentuk organik, diikuti oleh inovasi dan teknologi, fungsi dan ergonomi melambangkan tiga asas penting dalam seni bina dan reka bentuk. Oleh itu, meja Lunar mempunyai struktur tiga kaki.

Nama Projek : Lunartable, Nama pereka : Georgi Draganov, Nama pelanggan : GD ArchiDesign.

Lunartable Meja Organik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.