Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rangkaian Wain Eksklusif Yang Terhad

Echinoctius

Rangkaian Wain Eksklusif Yang Terhad Projek ini unik dalam pelbagai cara. Reka bentuknya mesti menggambarkan ciri unik produk yang dimaksudkan - wain pengarang eksklusif. Selain itu, ada syarat untuk menyampaikan makna yang mendalam dalam nama produk - superlatif, solstis, kontras antara malam dan siang, hitam dan putih, terbuka dan tidak jelas. Reka bentuk itu bertujuan untuk menggambarkan rahsia yang tersembunyi di malam hari: keindahan langit malam yang sangat mengagumkan kita dan teka-teki mistik yang tersembunyi di rasi bintang dan Zodiak.

Nama Projek : Echinoctius, Nama pereka : Valerii Sumilov, Nama pelanggan : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Rangkaian Wain Eksklusif Yang Terhad

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.