Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Poster

Disease - Life is Golden

Poster Projek ini lahir dari keinginan untuk membuat beberapa konsep yang dapat menggambarkan suasana sosial dengan cara yang tidak biasa dan menyedarkan penonton dengan cara yang ramah. Idea di belakang adalah untuk menghidap penyakit dan menjadikannya menarik dan menarik secara visual. Penyakit adalah sesuatu yang buruk, tetapi ia dapat dilihat dengan cara yang berbeza.

Nama Projek : Disease - Life is Golden, Nama pereka : Giuliano Antonio Lo Re, Nama pelanggan : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Poster

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.