Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran, Runcit

Networking

Bilik Pameran, Runcit Bahan sukan yang kita gunakan setiap hari dihasilkan di pelbagai tempat di dunia. Mereka ditawarkan kepada pengguna di rak kedai sukan melalui jaringan pemasaran dan logistik yang sangat kompleks. Lompat satu jenama dengan rangkaian terbaik. Pembuatan koleksi oleh pereka di berbagai negara di Eropah, dibuat oleh pengeluar di China yang terlibat dalam pembuatan kualiti unggul. Melalui syarikat pemasaran yang ditubuhkan di Turki, menjangkau seluruh dunia dan pengguna. Bilik pameran kedua dari kompleks pameran lompat juga dibina berdasarkan tema rangkaian yang kompleks ini.

Nama Projek : Networking, Nama pereka : Ayhan Güneri, Nama pelanggan : JUMP/GENMAR.

Networking Bilik Pameran, Runcit

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.