Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran, Runcit

Networking

Bilik Pameran, Runcit Bahan sukan yang kita gunakan setiap hari dihasilkan di pelbagai tempat di dunia. Mereka ditawarkan kepada pengguna di rak kedai sukan melalui jaringan pemasaran dan logistik yang sangat kompleks. Lompat satu jenama dengan rangkaian terbaik. Pembuatan koleksi oleh pereka di berbagai negara di Eropah, dibuat oleh pengeluar di China yang terlibat dalam pembuatan kualiti unggul. Melalui syarikat pemasaran yang ditubuhkan di Turki, menjangkau seluruh dunia dan pengguna. Bilik pameran kedua dari kompleks pameran lompat juga dibina berdasarkan tema rangkaian yang kompleks ini.

Nama Projek : Networking, Nama pereka : Ayhan Güneri, Nama pelanggan : JUMP/GENMAR.

Networking Bilik Pameran, Runcit

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.