Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalung

Extravaganza

Kalung Collier elegan yang diilhamkan oleh ruffs, hiasan leher kuno yang dapat anda lihat pada banyak lukisan indah abad XVI dan XVII. Dicirikan oleh reka bentuk kontemporari dan moden, menyederhanakan gaya ruffs khas yang menjadikannya moden dan kontemporari. Kesan canggih yang memberikan keanggunan kepada pemakainya, dengan menggunakan warna hitam atau putih membolehkan pelbagai kombinasi dengan reka bentuk moden dan tulen. Kalung sehelai, fleksibel dan ringan. Bahan yang tidak berharga tetapi dengan reka bentuk mengagumkan fesyen tinggi yang menjadikan collier ini bukan sekadar perhiasan tetapi juga hiasan badan yang baru.

Nama Projek : Extravaganza, Nama pereka : Dario Scapitta, Nama pelanggan : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Kalung

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.