Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Pakaian Wanita

The Hostess

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi siswazah Daria Zhiliaeva adalah mengenai kewanitaan dan kejantanan, kekuatan dan kerapuhan. Inspirasi koleksi ini berasal dari kisah dongeng lama dari sastera Rusia. Hostess of the Copper Mountain adalah pelindung sihir pelombong dari dongeng Rusia lama. Dalam koleksi ini, anda dapat melihat perkahwinan yang indah dari garis lurus, seperti yang diilhami oleh pakaian seragam pelombong, dan pakaian kostum Rusia yang indah. Ahli pasukan: Daria Zhiliaeva (pereka), Anastasiia Zhiliaeva (pembantu pereka), Ekaterina Anzylova (jurugambar)

Nama Projek : The Hostess , Nama pereka : Daria Zhiliaeva, Nama pelanggan : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Koleksi Pakaian Wanita

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.