Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tekstil Hiasan

Lasso

Tekstil Hiasan Lasso sebagai definisi adalah tali panjang dengan tali yang berlari di satu hujungnya. Daripada menjadi inspirasi dalam; tekstil ini adalah hasil dari. Ia mempunyai sentuhan khas dan estetika selain beberapa saluran khas sehingga cahaya dapat melewati dengan sangat lembut. Ia separuh industri - separuh dibuat, ditenun dengan alat tenun elektronik dan dipotong dengan tangan. Projek ini sangat menarik dan ketagihan sebagai gula-gula dan telah menjadi salah satu cabaran dan penemuan teratas dalam karier saya sebagai pereka tekstil. Projek ini adalah mengenai serendipia, tersandung, penemuan peluang, keberuntungan dan kemalangan.

Nama Projek : Lasso, Nama pereka : Cristina Orozco Cuevas, Nama pelanggan : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Tekstil Hiasan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.