Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kempen Kesedaran Hiv

Fight Aids

Kempen Kesedaran Hiv HIV dikelilingi oleh banyak khabar angin dan maklumat yang salah. Ratusan remaja di dunia dijangkiti HIV setiap tahun melalui hubungan seks atau jarum tanpa perlindungan. Sebilangan kecil remaja dengan HIV dilahirkan oleh ibu yang dijangkiti. Hari ini, ada harapan bahawa orang yang hidup dengan HIV bahkan tidak pernah menjadi sakit, seperti tidak ada penawar untuk virus seperti selesema dan selesema. Orang yang hidup dengan virus harus berhati-hati untuk tidak mengambil risiko (seperti melakukan hubungan seks tanpa perlindungan) yang dapat mendedahkan orang lain kepada HIV.

Nama Projek : Fight Aids, Nama pereka : Shadi Al Hroub, Nama pelanggan : American University of Madaba.

Fight Aids Kempen Kesedaran Hiv

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.