Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kempen Kesedaran Hiv

Fight Aids

Kempen Kesedaran Hiv HIV dikelilingi oleh banyak khabar angin dan maklumat yang salah. Ratusan remaja di dunia dijangkiti HIV setiap tahun melalui hubungan seks atau jarum tanpa perlindungan. Sebilangan kecil remaja dengan HIV dilahirkan oleh ibu yang dijangkiti. Hari ini, ada harapan bahawa orang yang hidup dengan HIV bahkan tidak pernah menjadi sakit, seperti tidak ada penawar untuk virus seperti selesema dan selesema. Orang yang hidup dengan virus harus berhati-hati untuk tidak mengambil risiko (seperti melakukan hubungan seks tanpa perlindungan) yang dapat mendedahkan orang lain kepada HIV.

Nama Projek : Fight Aids, Nama pereka : Shadi Al Hroub, Nama pelanggan : American University of Madaba.

Fight Aids Kempen Kesedaran Hiv

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.