Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Reka Bentuk Dalaman Modular

More _Light

Sistem Reka Bentuk Dalaman Modular Sistem modular yang dapat dipasang, dibongkar dan dapat dikekalkan secara ekosistem. More_Light mempunyai jiwa hijau dan sangat mudah digunakan. Ia inovatif dan sesuai untuk memenuhi semua keperluan harian kita, berkat fleksibiliti modul persegi dan sistem sambungannya. Rak buku dengan ukuran dan kedalaman yang berbeza, rak, dinding panel, dudukan paparan, unit dinding dapat dipasang. Berkat pelbagai kemasan, warna dan tekstur yang ada, keperibadiannya dapat ditingkatkan lagi dengan reka bentuk yang lebih disesuaikan. Untuk reka bentuk rumah, ruang kerja, kedai. Juga terdapat dengan lichen di dalamnya. caporasodesign.it

Nama Projek : More _Light, Nama pereka : Giorgio Caporaso, Nama pelanggan : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Sistem Reka Bentuk Dalaman Modular

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.