Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi

JIX

Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi JIX adalah kit pembinaan yang dibuat oleh artis visual dan pereka produk yang berpangkalan di New York, Patrick Martinez. Ini terdiri dari elemen modular kecil yang dirancang khusus untuk membolehkan sedotan minuman standard dihubungkan bersama, untuk membuat pelbagai jenis konstruksi. Penyambung JIX hadir dalam grid rata yang mudah terlepas, bersilang, dan terkunci pada tempatnya. Dengan JIX, anda dapat membina semuanya, dari struktur berukuran bilik yang bercita-cita tinggi hingga patung meja yang rumit, semuanya menggunakan penyambung JIX dan sedotan minuman.

Nama Projek : JIX, Nama pereka : Patrick Martinez, Nama pelanggan : Blank Bubble.

JIX Kit Pembinaan Pelbagai Fungsi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.