Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tempat Duduk Untuk Penumpang Transit

Door Stops

Tempat Duduk Untuk Penumpang Transit Door Stops adalah kolaborasi antara pereka, seniman, pengendara dan penduduk masyarakat untuk mengisi ruang awam yang diabaikan, seperti perhentian transit dan tempat kosong, dengan peluang tempat duduk untuk menjadikan bandar ini tempat yang lebih menyenangkan. Direka untuk menyediakan alternatif yang lebih selamat dan estetik daripada yang ada sekarang, unit-unit ini dilengkapi dengan pameran seni awam yang besar yang ditugaskan oleh seniman tempatan, menjadikan tempat menunggu penunggang yang mudah dikenali, selamat dan menyenangkan.

Nama Projek : Door Stops, Nama pereka : Craig L. Wilkins, Nama pelanggan : Detroit Community Design Center.

Door Stops Tempat Duduk Untuk Penumpang Transit

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.