Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Dan Bar

Wah Marathi

Restoran Dan Bar Kesederhanaan adalah kunci untuk restoran butik ini. Ini dimainkan dengan tampilan bersahaja sementara sedikit warna berani dalam bentuk seni-e-fakta, pameran dan seni tradisional tempatan bertindak sebagai pakaian. Elemen Semula jadi - kayu, batu dan permainan cahaya dan bayangan yang menarik memeriahkan pengalaman Ilahi semasa anda mengalir dari satu bahagian ke bahagian lain. Ini menggambarkan falsafah India dengan bijak menawarkan kegembiraan fungsional namun emosi dan visual juga.

Nama Projek : Wah Marathi, Nama pereka : Ketan Jawdekar, Nama pelanggan : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restoran Dan Bar

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.