Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Asrama Pelajar

Koza Ipek Loft

Asrama Pelajar Koza Ipek Loft direka oleh studio craft312 sebagai wisma pelajar dan pusat remaja dengan kapasiti 240 tempat tidur di kawasan seluas 8000 m2. Pembinaan Koza Ipek Loft telah selesai pada bulan Mei 2013. Secara umum, pintu masuk wisma, akses pusat remaja, restoran, ruang persidangan dan ruang legar, ruang belajar, bilik, dan pejabat pentadbiran di beberapa bangunan 12 tingkat yang terdiri daripada inovatif, moden dan ruang tamu yang selesa telah dirancang. Bilik untuk 2 orang di sel inti disusun mengikut setiap tingkat, dua ruang dan 24 orang.

Nama Projek : Koza Ipek Loft, Nama pereka : Craft312 Studio, Nama pelanggan : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Asrama Pelajar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.