Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Asrama Pelajar

Koza Ipek Loft

Asrama Pelajar Koza Ipek Loft direka oleh studio craft312 sebagai wisma pelajar dan pusat remaja dengan kapasiti 240 tempat tidur di kawasan seluas 8000 m2. Pembinaan Koza Ipek Loft telah selesai pada bulan Mei 2013. Secara umum, pintu masuk wisma, akses pusat remaja, restoran, ruang persidangan dan ruang legar, ruang belajar, bilik, dan pejabat pentadbiran di beberapa bangunan 12 tingkat yang terdiri daripada inovatif, moden dan ruang tamu yang selesa telah dirancang. Bilik untuk 2 orang di sel inti disusun mengikut setiap tingkat, dua ruang dan 24 orang.

Nama Projek : Koza Ipek Loft, Nama pereka : Craft312 Studio, Nama pelanggan : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Asrama Pelajar

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.