Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Rehat

Riza Air

Kerusi Rehat Kerusi reka bentuk kontemporari yang sesuai untuk ruang santai kelab, kediaman dan hotel. Dibuat dengan struktur penampilan organik yang dilengkapi dengan grid khas di bahagian belakang, kerusi Riza hanya direalisasikan dengan kayu pepejal dan pernis semula jadi. Inspirasi reka bentuk berasal dari karya arkitek Catalan Antoni Gaudí dan warisan yang ditinggalkan oleh arkitek moden di Barcelona, yang pernah memberi inspirasi pada unsur alam dan penampilan organik.

Nama Projek : Riza Air, Nama pereka : Thelos Design Team, Nama pelanggan : Thelos.

Riza Air Kerusi Rehat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.